Sonos Playbar aanbiedingen

Ben jij benieuwd waar de Sonos Playbar op dit moment het goedkoopst is? Op deze pagina checken we realtime de prijzen bij alle webshops die de Sonos Playbar verkopen. De  beste Sonos Playbar aanbiedingen vind je dan ook hier. Ook hebben we regelmatig acties in samenwerking met een aantal webshops om de Sonos Playbar met een kortingscode te bestellen. Onderaan de pagina zie je de actuele prijzen bij alle webshops met Sonos Playbar aanbiedingen.

Sonos Playbar bundelkorting

Bij verschillende webshops krijg je korting bij het bestellen van Sonos Playbar in combinatie met de Sonos Sub of achter speakers. Sowieso past Bol.com de prijs meestal aan naar de goedkoopste prijs bij concurrenten als HifiKlubben en BCC. Maar naast deze vaak toch al hoge korting krijg je bij Bol.com op de Sonos Playbar ook nog eens een bundelkorting van tussen de 75 en 175 euro bovenop de prijs waarmee Sonos Playbar en andere Sonos speakers in de aanbieding zijn.

De volgende webshops hebben bundelkortingen:

Sonos Playbar vergelijken

De onderstaande prijzen van Sonos One worden meerdere keren per dag bijgewerkt, zodat je altijd een actueel overzicht hebt met de beste Sonos One aanbiedingen.