Sonos Playbar aanbiedingen

Ben jij benieuwd waar de Sonos Playbar op dit moment het goedkoopst is? Op deze pagina checken we realtime de prijzen bij alle webshops die de Sonos Playbar verkopen. De  beste Sonos Playbar aanbiedingen vind je dan ook hier. Ook hebben we regelmatig acties in samenwerking met een aantal webshops om de Sonos Playbar met een kortingscode te bestellen. Onderaan de pagina zie je de actuele prijzen bij alle webshops met Sonos Playbar aanbiedingen.

Sonos Playbar bundelkorting

Bij verschillende webshops krijg je korting bij het bestellen van Sonos Playbar in combinatie met de Sonos Sub of achter speakers. De beste bundelkorting krijg je bij Bol.com. Sowieso past Bol.com de prijs meestal aan naar de goedkoopste prijs bij concurrenten als Coolblue, Media Markt en BCC. Maar naast deze vaak toch al hoge korting krijg je bij Bol.com op de Sonos Playbar ook nog eens een bundelkorting van tussen de 75 en 175 euro bovenop de prijs waarmee Sonos Playbar en andere Sonos speakers in de aanbieding zijn.

Sonos Playbar + Sonos Sub + Sonos Play 1Sonos Playbar + Sub + Sonos Play 5Sonos Playbar + Sonos Sub + Sonos Play 3

De volgende webshops hebben bundelkortingen:

Bol.com | Coolblue | 50Five | Wehkamp

Sonos Playbar vergelijken

De onderstaande prijzen van Sonos One worden meerdere keren per dag bijgewerkt, zodat je altijd een actueel overzicht hebt met de beste Sonos One aanbiedingen.

Sonos Playbar Black Friday aanbiedingen 2018

Benieuwd waar de Sonos Playbar het goedkoopst is met Black Friday. We houden het de hele dag in de gaten op onze Sonos Black Friday pagina. Als de Sonos Playbar ergens uitverkocht is of nog lager wordt aangeboden, dan melden we dit meteen op deze pagina.

Over de Sonos Playbar

De Sonos Playbar was de eerste soundbar van Sonos en is nog steeds een geweldige oplossing voor beter TV geluid in combinatie met een krachtige speaker om muziek naar te streamen. Voor een 5.1 surround beleving is het mogelijk om een Sonos Sub en twee achterspeakers toe te voegen. Hiervoor zijn de Sonos One, Sonos Play:1, Sonos Play:3 en Sonos Play:5 geschikt. De Sonos Playbar verbind je via een optische kabel met je tv. De Playbar kan je zowel via Wifi als via een UTP-kabel verbinden met het netwerk.

Menu