Sonos Play:3

Sonos Play:3Sonos Play:3 Kenmerken

De Sonos Play:3 is de grotere broer van de Play:1. Met de Sonos Play 3 heb je een speaker met drie geïntegreerde geavanceerde digitale versterkers. Elk van de drie versterkers is gekoppeld aan één van de drie luidsprekers in de speaker. De D-klasse versterkers zijn licht van gewicht, krachtig en verbruiken weinig stroom. Het resultaat is een superieur kraakhelder kamervullend geluid. Het is een bijzonder krachtige speaker met een basradiator voor lage tonen, twee drivers voor de midden tonen en een tweeter voor de hoge tonen. De Sonos Play:3 is de beste in zijn soort in het reproduceren van muziek zoals deze in de studio door de artiest is opgenomen. De equalizer en synchronisatie is fantastisch op elkaar afgesteld, waardoor de kwaliteit van het geluid niet wordt aangetast. Ook is het mogelijk zelf de lage en hoge tonen, balans en volume instellen per zone en speaker.

Sonos Play:3 Design

De Sonos Play:3 heeft, zoals je van Sonos mag verwachten, een strak en veelzijdig design. De speaker is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De Play:3 is draadloos te bedienen met iedere Android tablet, iPad, smartphone en computer. Met de Sonos software heb je toegang tot nationale en internationale radiozenders, Spotify, Deezer, andere streamingdiensten en je persoonlijke muziekbibliotheek.

Gewicht: 2,6 kilo
Afmetingen: 268 x 132 x 160 mm (breedte x hoogte x diepte)

Sonos Play:3 kopen

Kijk voor de laagste prijs van de Sonos Play 3 op onze Sonos aanbiedingen pagina

Op dit moment is de Sonos Play:3 nergens meer te koop, ons advies is om te wachten op de opvolger, De Sonos Three.

*Sonos Boost: De Sonos Boost zorgt ervoor dat je geen last hebt van storingen. Het is een signaalversterker die je via UTP-kabel koppelt aan je router. Hierdoor wordt er een speciaal SonosNet netwerk gecreëerd dat het signaal doorgeeft tussen verschillende Sonos apparaten. Heb je een zwak Wifi signaal of wil je dat je Sonos speakers niet zorgen voor storingen in je netwerk, dan is het aan te raden om minimaal één Sonos apparaat te verbinden met een UTP-kabel. Het beste kan je hiervoor de Sonos Boost gebruiken, deze heeft drie antennes die krachtiger zijn dan een normale router en het signaal 360 graden verspreiden. Lees er hier alles over.