Sonos Connect:AMP

Sonos Connect:AMPDe Sonos Connect:AMP is een vervanger van je huidige versterker. Je sluit bekabelde speakers direct aan op de Sonos Connect:AMP. De Sonos Connect:AMP heeft een geïntegreerde uiterst geavanceerde digitale versterker met 55 watt vermogen per kanaal. De bekabelde speakers zullen met deze geweldige versterker niet meer sissen, kraken of brommen. Je verbindt de Sonos Connect AMP met één druk op de knop met alle draadloze Sonos speakers en componenten.

Je kan de Sonos Connect:AMP via Wifi of UTP-kabel verbinden met de router. Heb je al andere Sonos speakers, waarvan er één bekabeld is verbonden met de router dan kan je de Connect AMP verbinden met SonosNet. Ook kan je ervoor kiezen om een Sonos Boost bekabeld te verbinden met de router. Dit is echter niet meer noodzakelijk en enkel nodig bij een zwak Wifi signaal en indien er geen mogelijkheden zijn om in dat geval een Sonos speaker via UTP kabel te verbinden.

Indien je na het lezen van dit artikel nog steeds niet zeker weet of je een Sonos Connect:AMP nodig hebt, kan je het beste dit artikel lezen over het inrichten van Sonos.

Sonos Connect:AMP kopen

*Sonos Boost: De Sonos Boost zorgt ervoor dat je geen last hebt van storingen. Het is een signaalversterker die je via een UTP-kabel koppelt aan je router. Hierdoor wordt er een speciaal SonosNet netwerk gecreëerd dat het signaal doorgeeft tussen verschillende Sonos apparaten. Heb je een zwak Wifi signaal of wil je dat je Sonos speakers niet zorgen voor storingen in je netwerk, dan is het aan te raden om minimaal één Sonos apparaat te verbinden met een UTP-kabel. Het beste kan je hiervoor de Sonos Boost gebruiken, deze heeft drie antennes die krachtiger zijn dan een normale router en het signaal 360 graden verspreiden. Lees er hier alles over.