Sonos Black FridayBen je op zoek naar een overzicht van de beste Sonos Black Friday aanbiedingen van 2020? Op deze pagina houden we je de hele dag op de hoogte van de beste Black Friday acties. Want ook dit jaar wordt er het hele weekend gestunt met de prijzen van Sonos. Uiteraard wil je deze kortingen niet mislopen en daarom houden we de hele dag de beste aanbiedingen voor je bij op deze speciale Black Friday actie pagina. Dit jaar is de verwachting dat er gestunt gaat worden met de prijzen nieuwe speakers als de Sonos Beam en Sonos One. Daarnaast worden traditiegetrouw de Sonos Playbar, Sonos Playbase en Sonos Sub met hoge korting aangeboden tijdens Black Friday.

Sonos Black Friday aanbiedingen

Benieuwd naar de beste Sonos aanbiedingen tijdens Black Friday? Op 27 november 2020 mogen wij de aanbiedingen plaatsen van verschillende webshops en struinen wij het web af, zodat je altijd zeker bent van de laagste prijs.

Op dit moment vind je de beste Sonos aanbiedingen bij Bol.com

Deze Sonos speakers zijn in de aanbieding tijdens Black Friday

 • Sonos One SL
 • Sonos One
 • Sonos Beam
 • Sonos Sub
 • Sonos ARC
 • Sonos Move
 • Sonos Five
 • Sonos Playbase
 • Sonos Port
 • Sonos AMP
 • Sonos Boost

Sonos One Black Friday deals

De Sonos One was vorig jaar één van de best verkochte Sonos speakers tijdens Black Friday. Ook dit jaar verwachten we verschillende Sonos One Black Friday deals. De speaker kan je sinds dit jaar daadwerkelijk met je stem bedienen en is één van de betere multiroom speaker met stembediening. Dit komt met name door de fijne Sonos app die je nog steeds kan gebruiken voor het afspelen van muziek. De speaker kan je ook erg goed gebruiken als achter speaker voor een Playbar, Beam en Playbase.

Sonos Beam Black Friday aanbiedingen

De Sonos Beam was vorig jaar de populairste soundbar tijdens Black Friday. Combineer de Beam met een Sonos Sub en twee Sonos One speakers en je hebt een 5.1 surround systeem. Perfect voor het kijken van films met bioscoop geluid. Daarnaast is het gewoon een fijne speaker voor het luisteren van muziek via de Sonos app. We verwachten dit jaar weer verschillende Sonos Beam Black Friday deals. Wil je nog meer power? Kies dan voor de Sonos Playbar of Sonos Playbase. Verschil met de Beam is dat de Beam over stembediening beschikt.

Aanbiedingen met de Sonos Move en Sonos One SL tijdens Black Friday?

De grote vraag dit jaar tijdens Black Friday is of er eindelijk een aanbieding komt met de nieuwe Sonos speakers van dit jaar. Het merk introduceerde dit jaar de Sonos Move en Sonos One SL. De Sonos One SL is de opvolger van de populaire Sonos Play:1 en lijkt op de Sonos One. Het enige verschil is dat de Sonos One SL geen microfoons heeft voor spraakbediening en daarom ook al iets goedkoper is dan de variant met spraakbediening. De Sonos Move is de eerste portable bluetooth speaker van het audio merk. Naast bluetooth kan je de speaker ook verbinden met Wifi zoals je gewend bent van een Sonos speaker.

Sonos AMP & Sonos Port met korting dit jaar tijdens Black Friday

Waar dit jaar ook voor het eerst korting op is zijn de AMP en Port van Sonos. De Sonos Port werd dit jaar geïntroduceerd. De Sonos AMP maakten we vorig jaar al kennis mee. Met de Sonos Port is het mogelijk om je huidige versterker muziek te laten streamen via de Sonos app. Ook kan je een LP- of CD-speler aansluiten op je Sonos systeem via de Port. De Sonos AMP is een versterker waar je direct je speakers op kan aansluiten. Zodra er Black Friday deals zijn met de Sonos AMP en Sonos Port laten we je dit meteen weten.

Sonos ARC & Sonos Sub deals

Met een adviesprijs van 799,- euro voor zowel de Sub als de Sonos ARC, zijn deze home cinema componenten een flinke investering. Een mooie korting zou dit jaar dus zeker welkom zijn tijdens Black Friday. We verwachten verschillende Sonos ARC Black Friday deals en ook de Sonos Sub gen3 zal dit jaar weer tegen een lage prijs verkocht worden het hele weekend. Houdt deze pagina regelmatig in de gaten, want zodra het prijzenfestijn van start gaat melden we je hier waar Sonos tegen de laagste prijs wordt verkocht.

Wat is Black Friday?

Black Friday start dit jaar op 27 november 2020. Op deze dag zijn er vanaf middernacht spectaculaire aanbiedingen en acties met populaire producten. Eerst was deze dag vooral populair in Amerika, inmiddels is het ook bij Nederlandse webshops erg populair en doen vrijwel alle webshops mee. De aanbiedingen zijn meestal 24 uur of het hele weekend geldig. Ook zijn er een aantal aanbiedingen die zo scherp zijn dat ze enkel geldig zijn zolang de voorraad strekt. Met name Sonos aanbiedingen willen nog weleens stormlopen als er een scherpe prijs is. Bepaal daarom vooraf alvast welke Sonos speakers je wilt kopen en kijk op de dag zelf op deze pagina voor de beste prijs voor de combinatie die je zoekt.

Black Friday & Sonos vorig jaar

Sinds enige jaren wint Black Friday ook in Nederland aan populariteit. Vorig jaar was het eerste jaar dat een groot deel van de webshops meedeed en de resultaten zijn vergelijkbaar met kerst- en Sinterklaas verkopen. Omdat Sonos één van de populairste multiroom systemen is, is het een populair merk om aan te bieden met Black Friday. Webshops als HifiKlubben en Bol.com hadden vorig jaar dan ook scherpe prijzen voor Sonos. De kortingen liepen op tot wel 25 %. In sommige gevallen kon je zelfs nog extra korting krijgen als je in één keer twee dezelfde Sonos speakers kocht of een volledige Homecinema van Sonos, het is namelijk de ideale dag voor het aanschaffen van de Sonos One, Sonos Beam, Sonos Playbar en Sonos Sub.

Ook in 2020 is de verwachting dat Sonos met Black Friday weer door veel webshops goedkoper zal worden aangeboden. De 10 populairste elektronica zaken informeren ons een paar dagen van tevoren welke acties zij dit jaar met Sonos gaan houden. Op Black Friday zelf updaten we dit blog de gehele dag met de beste acties die op dat moment nog geldig zijn. Is Sonos ergens uitverkocht dan verwijzen we naar de daarna beste deal, zodat je altijd op tijd bent om Sonos tegen de scherpste prijs aan te schaffen.

Menu