Sonos Black Friday acties 2022

Ben je op zoek naar een overzicht van de beste Sonos Black Friday aanbiedingen van 2022? Op deze pagina houden we je de hele dag op de hoogte van de beste Black Friday acties. Want ook dit jaar wordt er het hele weekend gestunt met de prijzen van Sonos. Uiteraard wil je deze kortingen niet mislopen en daarom houden we de hele dag de beste aanbiedingen voor je bij op deze speciale Black Friday actie pagina. Dit jaar is de verwachting dat er gestunt gaat worden met de prijzen van onder meer de Sonos Beam, Sonos One SL, Sonos One, Sonos Five en Sonos Move. Daarnaast worden traditiegetrouw de Sonos ARC en Sonos Sub met hoge korting aangeboden tijdens Black Friday. Ook de nieuwe Sonos Roam zal voor het eerst als Black Friday deal verkocht worden.

Sonos Black Friday aanbiedingen

Beste Sonos deals op dit moment

Tip: Op Sonos.com krijg je nog steeds 15 – 30 % korting via het Upgrade Programma, je oude speakers worden niet gedeactiveerd als je hier gebruik van maakt. De korting is dus vele malen hoger dan de Black Friday deals en je kan je oude speakers gewoon blijven gebruiken!

Bekijk de deals van je favoriete Sonos speaker:

Speakers: Sonos One | Sonos One SL | Sonos Five | Sonos Roam | Sonos Move
Sonos Homecinema: Sonos ARC | Sonos Beam | Sonos Sub
Sonos componenten: Sonos AMP & Sonos Port | Sonos Boost

Wanneer is Sonos in de aanbieding tijdens Black Friday?

We verwachten het weekend voor Black Friday al de eerste Black Friday deals met Sonos. Op dit moment heb je al wel een aantal aanbiedingen, maar de verwachting is dat de prijzen nog lager worden. De hele week houden we 24/7 op deze pagina de beste deals in de gaten met Sonos en kijken we ook continue waar een bepaalde Sonos speaker nog op voorraad is.

Sonos One Black Friday deals

De Sonos One was vorig jaar één van de best verkochte Sonos speakers tijdens Black Friday. Ook dit jaar verwachten we verschillende Sonos One Black Friday deals. De speaker kan je sinds dit jaar daadwerkelijk met je stem bedienen en is één van de betere multiroom speaker met stembediening. Dit komt met name door de fijne Sonos app die je nog steeds kan gebruiken voor het afspelen van muziek. De speaker kan je ook erg goed gebruiken als achter speaker voor een Sonos ARC, Beam en Playbar.

Sonos One SL deals

Al jaren de populairste speaker tijdens Black Friday is de Sonos One SL. De Sonos One SL is vrijwel identiek aan de Sonos One, maar heeft geen ingebouwde microfoon voor stembediening. Maak je geen gebruik van stembediening of gebruik je de speakers als achter speaker in een home cinema opstelling, dan is de Sonos One SL de perfecte keuze.

Sonos ARC Black Friday deals

Met een adviesprijs van 999,- euro voor de Sonos ARC is de soundbar een flinke investering. Een mooie korting zou dit jaar dus zeker welkom zijn. We verwachten verschillende Sonos ARC Black Friday deals dit jaar gedurende de hele week. Houdt deze pagina regelmatig in de gaten, want zodra het prijzenfestijn van start gaat melden we je hier waar de Sonos ARC tegen de laagste prijs wordt verkocht. Ook raden we je aan om er snel bij te zijn. De afgelopen maanden is namelijk gebleken dat er maar een beperkte voorraad is van de Sonos ARC en dat deze snel uitverkocht is, houdt dus in het ergste geval rekening met een levertijd van een aantal maanden.

Tip: De korting tijdens Black Friday op de Sonos ARC zal hooguit 100 euro bedragen is onze verwachting. Wil je een hogere korting op de Sonos ARC, lees dan dit blog over het Trade up programma van Sonos, waarbij je oude speakers blijven werken in de toekomst, maar waar je er wel een hoge korting tot wel 30 % voor terug ontvangt, oftewel bijna 300 euro korting! Het kan wel zijn dat je enkele weken moet wachten op de soundbar.

Sonos Roam, voor het eerst in de aanbieding?

De Sonos Roam is de nieuwste speaker van Sonos. Het is net als de Sonos Move een Wifi & Bluetooth speaker. De Sonos Roam heeft ook een accu en vanwege het compacte formaat neem je deze Sonos speaker dus ook eenvoudig mee op vakantie. De Sonos Roam werkt met de Sonos app, stembediening en Apple Airplay 2. Heb je de Sonos Roam via Wifi gekoppeld, dan kan je deze als groep ook afspelen met andere Sonos speakers of als stereopaar koppelen met een tweede Sonos Roam. We verwachten verschillende Sonos Roam Black Friday deals dit jaar, omdat deze periode standaard wordt gebruikt om een Sonos speaker voor het eerst goedkoper te verkopen.

Sonos Beam Black Friday aanbiedingen

De Sonos Beam was vorig jaar de populairste soundbar tijdens Black Friday. Combineer de Beam met een Sonos Sub en twee Sonos One speakers en je hebt een 5.1 surround systeem. Perfect voor het kijken van films met bioscoop geluid. Daarnaast is het gewoon een fijne speaker voor het luisteren van muziek via de Sonos app. We verwachten dit jaar weer verschillende Sonos Beam Black Friday deals. Wil je nog meer power? Kies dan voor de Sonos ARC. Beide soundbars zijn voorzien van stembediening.

Sonos Sub, die bass moet je voelen!

Wil jij de buren mee laten genieten van de actiefilm die je aan het kijken bent? De Sonos SUB gen 3 zorgt ervoor dat je de bass als nooit te voren zal ervaren. Met een adviesprijs van 849,- euro is de Sub één van de duurste subwoofers op de markt en een leuke Sonos Sub Black Friday deal is dus meer dan welkom dit jaar.

Sonos Five Black Friday deals

De Sonos Five is de meest krachtige speaker van Sonos. Deze speaker voldoet eigenlijk aan alles wat je van de grootste Sonos speaker mag verwachten, een geluid dat je omver blaast. Ideaal voor in een woonkamer of koppel twee Sonos Five’s als stereopaar in een ruime woonkamer. Met een adviesprijs van 599,- euro is deze speaker niet goedkoop, het is dus hopen op een mooie Black Friday korting dit jaar op de Sonos Five.

Sonos Five Wit

Adviesprijs: 599,- euro


Sonos Five Zwart

Adviesprijs: 599,- euro

Aanbiedingen met de Sonos Move tijdens Black Friday?

De grote vraag dit jaar tijdens Black Friday is of er eindelijk een aanbieding komt met de vorig jaar geïntroduceerde Sonos speakers Sonos One SL en Sonos Move. Het merk introduceerde vorig jaar de Sonos Move en Sonos One SL. De Sonos One SL is de opvolger van de populaire Sonos Play:1 en lijkt op de Sonos One. Het enige verschil is dat de Sonos One SL geen microfoons heeft voor spraakbediening en daarom ook al iets goedkoper is dan de variant met spraakbediening. De Sonos Move is de eerste portable bluetooth speaker van het audio merk. Naast bluetooth kan je de speaker ook verbinden met Wifi zoals je gewend bent van een Sonos speaker. Met name met de Sonos Move waren de afgelopen maanden nog weinig kortingsacties in vergelijking met andere Sonos speakers.

Sonos AMP & Sonos Port met korting dit jaar tijdens Black Friday

De Sonos AMP en Sonos Port zijn niet vaak met korting aan te schaffen. Ook rond de feestdagen is een aanbieding met de Port en AMP zeldzaam. Met de Sonos Port is het mogelijk om je huidige versterker muziek te laten streamen via de Sonos app. Ook kan je een LP- of CD-speler aansluiten op je Sonos systeem via de Port. De Sonos AMP is een versterker waar je direct je speakers op kan aansluiten. Zodra er Black Friday deals zijn met de Sonos AMP en Sonos Port laten we je dit meteen weten.

Sonos Boost

Met de Sonos Boost creëer je een speciaal Wifi netwerk voor je Sonos-systeem. Dit voorkomt haperingen en slecht bereik. De Sonos Boost is echter niet altijd nodig. Heb je de mogelijkheid om een Sonos speaker met een netwerkkabel aan te sluiten op je router, dan creëert de desbetreffende Sonos speaker of soundbar het Sonos netwerk. We verwachten verschillende kortingen op de adviesprijs van 119,- euro dit jaar.

Sonos bundelvoordeel

Bij een aantal webshops krijg je extra korting als je meerdere Sonos speakers tegelijk koopt of in één keer een Sonos Homecinema opstelling, bijvoorbeeld een Sonos ARC + Sonos Sub en twee Sonos One achterspeakers. Met name Tink heeft op dit moment bundelkorting op Sonos tijdens Black Friday.

Sonos One SL Duo Pack

2 x Sonos One SL speaker, Adviesprijs = 398,00 euro


Sonos Beam en Sonos Sub en 2 Sonos One SL 5.1 Homecinema set

Met deze set heb je in één keer een volwaardige 5.1 surround home cinema set van Sonos, bestaande uit een Sonos Beam (Gen 2), Sonos Sub en 2 x Sonos One SL achterspeakers

Wat is Black Friday?

Black Friday start dit jaar op 25 november 2022. Op deze dag zijn er vanaf middernacht spectaculaire aanbiedingen en acties met populaire producten. Eerst was deze dag vooral populair in Amerika, inmiddels is het ook bij Nederlandse webshops erg populair en doen vrijwel alle webshops mee. De aanbiedingen zijn meestal 24 uur of het hele weekend geldig. Ook zijn er een aantal aanbiedingen die zo scherp zijn dat ze enkel geldig zijn zolang de voorraad strekt. Met name Sonos aanbiedingen willen nog weleens stormlopen als er een scherpe prijs is. Bepaal daarom vooraf alvast welke Sonos speakers je wilt kopen en kijk op de dag zelf op deze pagina voor de beste prijs voor de combinatie die je zoekt.

Wanneer verwachten we de eerste Sonos Black Friday deals?

Webshops proberen elkaar steeds sneller af te zijn door de aanbiedingen van Sonos vervroegd online te zetten. Ook dit jaar verwachten we dat de aanbiedingen met Sonos eerder zijn dan op vrijdag 25 november 2022. We verwachten dit jaar dat het goed mogelijk is dat het weekend voor Black Friday al de eerste acties en deals online komen.

Het is dit jaar wel de vraag of er voldoende voorraad is. Al het hele jaar heeft Sonos moeite om aan de vraag naar Sonos te voldoen. De speakers zijn dan ook regelmatig snel uitverkocht en de verwachting is dat het tijdens de feestdagen weer snel uitverkocht zal zijn. Zorg dus dat je van tevoren al weet wat je wilt kopen en denk dus niet te lang na.

Black Friday & Sonos vorig jaar

Black Friday is niet meer weg te denken in Nederland. Omdat Sonos één van de populairste multiroom en smart speakers is, is het één van de best verkochte merken met Black Friday. Webshops als HifiKlubben en Bol.com hadden vorig jaar dan ook scherpe prijzen voor Sonos. De kortingen liepen op tot wel 25 %. In sommige gevallen kon je zelfs nog extra korting krijgen als je in één keer twee dezelfde Sonos speakers kocht of een volledige Homecinema van Sonos, het is namelijk de ideale week voor het aanschaffen van de Sonos One, Sonos Beam, Sonos ARC en Sonos Sub.

Ook in 2022 is de verwachting dat Sonos met Black Friday weer door veel webshops goedkoper zal worden aangeboden. De 10 populairste elektronica zaken informeren ons een paar dagen van tevoren welke acties zij dit jaar met Sonos gaan houden. Op Black Friday zelf updaten we dit blog de gehele dag met de beste acties die op dat moment nog geldig zijn. Is Sonos ergens uitverkocht dan verwijzen we naar de daarna beste deal, zodat je altijd op tijd bent om Sonos tegen de scherpste prijs aan te schaffen.