Ben je op zoek naar een overzicht van de beste Sonos Black Friday aanbiedingen van 2019? Op deze pagina houden we je de hele dag op de hoogte van de beste Black Friday acties. Want ook dit jaar wordt er het hele weekend gestunt met de prijzen van Sonos. Uiteraard wil je deze kortingen niet mislopen en daarom houden we de hele dag de beste aanbiedingen voor je bij op deze speciale Black Friday actie pagina. Dit jaar is de verwachting dat er gestunt gaat worden met de prijzen nieuwe speakers als de Sonos Beam en Sonos One. Daarnaast worden traditiegetrouw de Sonos Playbar, Sonos Playbase en Sonos Sub met hoge korting aangeboden tijdens Black Friday.

Sonos Black Friday aanbiedingen

Benieuwd naar de beste Sonos aanbiedingen tijdens Black Friday? Op 29 november 2019 mogen wij de aanbiedingen plaatsen van verschillende webshops en struinen wij het web af, zodat je altijd zeker bent van de laagste prijs.

De volgende speakers zijn in de aanbieding:

 • Sonos One
 • Sonos Beam
 • Sonos Play:1
 • Sonos Play:3
 • Sonos Play:5
 • Sonos Playbar
 • Sonos Playbase
 • Sonos Sub
 • Sonos Connect
 • Sonos Connect:AMP
 • Sonos Boost
 • Sonos AMP

Wat is Black Friday?

Black Friday start dit jaar op 29 november 2019. Op deze dag zijn er vanaf middernacht spectaculaire aanbiedingen en acties met populaire producten. Eerst was Black Friday vooral populair in Amerika, inmiddels is het ook bij Nederlandse webshops erg populair en doen vrijwel alle webshops mee. De aanbiedingen zijn meestal 24 uur of het hele weekend geldig. Ook zijn er een aantal aanbiedingen die zo scherp zijn dat ze enkel geldig zijn zolang de voorraad strekt. Met name Sonos aanbiedingen willen nog weleens stormlopen als er een scherpe prijs is. Bepaal daarom vooraf alvast welke Sonos speakers je wilt kopen en kijk op de dag zelf op deze pagina voor de beste prijs voor de combinatie die je zoekt.

Black Friday & Sonos vorig jaar

Sinds enige jaren wint Black Friday ook in Nederland aan populariteit. Vorig jaar was het eerste jaar dat een groot deel van de webshops meedeed en de resultaten zijn vergelijkbaar met kerst- en Sinterklaas verkopen. Omdat Sonos één van de populairste multiroom systemen is, is het een populair merk om aan te bieden met Black Friday. Webshops als Coolblue, 50Five en Bol.com hadden vorig jaar dan ook scherpe prijzen voor Sonos. De kortingen liepen op tot wel 25 %. In sommige gevallen kon je zelfs nog extra korting krijgen als je in één keer twee dezelfde Sonos speakers kocht of een volledige Homecinema van Sonos, het is namelijk de ideale dag voor het aanschaffen van de Sonos Beam, Sonos Playbar en Sonos Sub.

Ook in 2019 is de verwachting dat Sonos met Black Friday weer door veel webshops goedkoper zal worden aangeboden. De 10 populairste elektronica zaken informeren ons een paar dagen van tevoren welke acties zij dit jaar met Sonos gaan houden. Op Black Friday zelf updaten we dit blog de gehele dag met de beste acties die op dat moment nog geldig zijn. Is Sonos ergens uitverkocht dan verwijzen we naar de daarna beste deal, zodat je altijd op tijd bent om Sonos tegen de scherpste prijs aan te schaffen.

Menu