Sonos Beam Black Friday

De Sonos Beam Black Friday deals waren samen met de Sonos One Black Friday deals, de populairste multiroom aanbiedingen van vorig jaar. Ook dit jaar is de verwachting dat de meest geavanceerde soundbar van Sonos, met spraakbediening, met een hoge korting wordt verkocht. De adviesprijs van de Sonos Beam is 499,- euro en de nieuwe Sonos Beam Gen2 is nog nooit in de aanbieding geweest. We verwachten dat tijdens Black Friday de nieuwe Sonos Beam voor het eerst in de aanbieding is, eventueel in combinatie met een bundelkorting voor de Sonos Beam in combinatie met twee Sonos One’s als achter speaker.

Sonos Beam Black Friday aanbiedingen 2023

Op dit moment hebben we al van een aantal webshops gehoord dat ze een Sonos Beam Black Friday deal hebben dit jaar. We mogen de korting pas bekend maken als Black Friday van start is gegaan. Wat we wel kunnen melden is dat de Sonos Beam aanbieding beter is dan de huidige aanbiedingen met de Beam. Zeker in combinatie met Sonos One of Sonos One SL achterspeakers kan je een mooie slag slaan.

De volgende webshops hebben de beste Sonos Beam aanbiedingen op dit moment:

Adviesprijs: 499,- euro

De Sonos Beam is te koop bij

Sonos Beam (Gen2) Black Friday deals

De Sonos Beam GEN2 is alweer de tweede generatie van de Sonos Beam. Nieuw bij deze soundbar van Sonos is de ondersteuning van Dolby Atmos. Verder kan je de Sonos Beam bedienen via de Sonos app, Apple AirPlay 2 en je stem. Met het toevoegen van een Sonos One of Sonos One SL creëer je een 5.0 surround systeem, dat je met een Sonos Sub kan uitbreiden tot een 5.1 surround systeem.

Spraakbediening op de Sonos Beam

De Sonos Beam is de eerste Sonos soundbar met stembediening. De stembediening werkt in Nederland het beste met Google Assistant. Met het commando ‘hey Google’ activeer je de microfoon en kan je een vraag stellen of bijvoorbeeld opdracht geven tot het spelen van een bepaald liedje, artiest of afspeellijst. Heb je geen behoefte aan spraakbediening? Dan kan je de microfoon uitzetten.

Sonos Beam vorig jaar de best verkochte Black Friday deal!

De Sonos Beam staat ieder jaar bij veel webshops in de top 50 van best verkochte producten tijdens Black Friday. Het was sowieso de best verkochte soundbar Black Friday deal. De korting was flink. In combinatie met twee Sonos One’s of andere achter speakers liep de korting nog hoger op.

Waarom Sonos Beam kopen tijdens Black Friday?

Black Friday is een traditie die is overgewaaid uit Amerika. Daar is het traditioneel de dag na Thanksgiving, als veel Amerikanen hun kerstinkopen gaan doen. Winkeliers spelen hier handig op in met hoge kortingen op een aantal producten. Vaak met een OP = OP beleid, dus je moet er snel bij zijn. Ook in Nederland is Black Friday inmiddels een populaire kortingsdag/week. De hele week zijn er aanbiedingen op vele producten, waaronder veel Sonos Beam Black Friday deals.

Verschillende voordeelbundels met de Sonos Beam bij Tink