Sonos Beam Black Friday

Sonos Beam Black Friday

De Sonos Beam Black Friday deals waren samen met de Sonos One Black Friday deals, de populairste multiroom aanbiedingen van vorig jaar. Ook dit jaar is de verwachting dat de meest geavanceerde soundbar van Sonos, met spraakbediening, met een hoge korting wordt verkocht. De adviesprijs van de Sonos Beam is 349,- euro, maar bij verschillende webshops is de Sonos Beam regelmatig voor 299,- euro te koop. We verwachten dat tijdens Black Friday een nog hogere korting op de Sonos Beam eventueel in combinatie met een bundelkorting voor de Sonos Beam in combinatie met twee Sonos One’s als achterspeaker.

Sonos Beam Black Friday aanbiedingen 2021

Op dit moment hebben we al van een aantal webshops gehoord dat ze een Sonos Beam Black Friday deal hebben dit jaar. We mogen de korting pas bekend maken als Black Friday van start is gegaan. Wat we wel kunnen melden is dat de Sonos Beam aanbieding beter is dan de huidige aanbiedingen met de Beam. Zeker in combinatie met Sonos One of Sonos One SL achterspeakers kan je een mooie slag slaan.

De volgende webshops hebben de beste Sonos Beam aanbiedingen op dit moment:

Adviesprijs: 449,- euro

Spraakbediening op de Sonos Beam

De Sonos Beam is de eerste Sonos soundbar met stembediening. De stembediening werkt in Nederland het beste met Google Assistant. Met het commando ‘hey Google’ activeer je de microfoon en kan je een vraag stellen of bijvoorbeeld opdracht geven tot het spelen van een bepaald liedje, artiest of afspeellijst. Heb je geen behoefte aan spraakbediening? Dan kan je de microfoon uitzetten.

Sonos Beam vorig jaar de best verkochte Black Friday deal!

De Sonos Beam stond vorig jaar bij veel webshops in de top 10 van best verkochte producten tijdens Black Friday. Het was sowieso de best verkochte soundbar Black Friday deal. Vorig jaar was de Sonos Beam net geïntroduceerd en was de soundbar voor het eerst in de aanbieding tijdens Black Friday. De korting was 50 euro, waardoor de prijs op 399,- euro uitkwam. in combinatie met twee Sonos One’s of andere achterspeakers liep de korting nog hoger op.

Waarom Sonos Beam kopen tijdens Black Friday?

Black Friday is een traditie die is overgewaaid uit Amerika. Daar is het traditioneel de dag na Thanksgiving, als veel Amerikanen hun kerstinkopen gaan doen. Winkeliers spelen hier handig op in met hoge kortingen op een aantal producten. Vaak met een OP = OP beleid, dus je moet er snel bij zijn. Ook in Nederland is Black Friday inmiddels een populaire kortingsdag/week. De hele week zijn er aanbiedingen op vele producten, waaronder veel Sonos Black Friday acties.