JBL Flip 4 review

JBL Flip 4De JBL Flip 4 is een Bluetooth speaker van het merk JBL. Het is een speaker die je draadloos kunt gebruiken en daarom overal gemakkelijk mee naartoe kunt nemen. Meer weten over de JBL Flip 4? We bespreken alle mogelijkheden en specificaties van de JBL Flip 4 in deze JBL Flip 4 review.

Geluidskwaliteit speaker

De JBL Flip 4 is een draadloze Bluetooth speaker van het merk JBL, dat bekend is geworden door de kwalitatief hoogwaardige Bluetooth speakers die het bedrijf door de jaren heen ontwikkeld heeft. De speaker is erg compact, maar behaald een verrassend hoog volume met een vermogen van 16 watt zonder dat dit ten koste gaat van de muziekkwaliteit. De JBL FLip 4 heeft een stereogeluid met diepe bastonen. Deze bastonen zijn goed hoorbaar door de 2 passieve radiators die voor de lage frequenties zorgen.

Wil je toch wat meer geluid produceren met de speaker van JBL of huisvullend? Dan verbind je meerdere speakers aan elkaar met JBL Connect+. Met dit unieke systeem van JBL kun je maar liefst 100 JBL speakers met elkaar verbinden.

Specificaties

JBL Flip 4De JBL Flip 4 werkt op basis van een Bluetooth verbinding. Er kunnen maximaal twee Bluetooth devices aan de speaker gekoppeld worden, om jouw favoriete muziek af te spelen. Gebruik je liever geen Bluetooth, dan heeft de JBL Flip 4 ook een 3,5 mm AUX-ingang om muziek af te spelen.

De batterij van de speaker betreft een 3000 mAh accu. Deze batterij garandeert tot 12 uur speeltijd. In 3,5 uur is de batterij volledig opgeladen. Omdat de batterij tegen water kan, kan je de speaker van JBL zelfs tot 30 minuten onder water gebruiken. Valt de speaker in het bad of in het zwembad in de tuin, dan hoef je je dus geen zorgen te maken dat het apparaat kapot is. Je kan de batterij van de JBL Flip 4 opladen met de bijgeleverde oplaadkabel.

Verder is de speaker van JBL ook uitgerust met een ingebouwde microfoon. Heb je je telefoon met de JBL Flip 4 verbonden en word je gebeld, dan kan je jouw telefoontje gewoon beantwoorden. Met de ingebouwde microfoon van de JBL Flip 4 kan je namelijk gewoon bellen, in dezelfde gesprekskwaliteit als die jij gewend bent van je telefoon.

De JBL Flip 4 is verkrijgbaar in het zwart, blauw, grijs, rood, blauw-groen en wit.

De voor- en nadelen van de JBL Flip 4

[one_half]

+ De speaker heeft een 3000mAh accu die je maar liefst 12 uur kan gebruiken.
+De speaker is gebruiksvriendelijk en werkt zowel met Bluetooth als met een AUX-kabel.
+De speaker is waterbestendig en kan tegen een stootje
+De speaker kan verbonden worden met andere JBL speakers.
+Je kan de speaker gebruiken om te bellen.
+Met de JBL Flip 4 is het ook mogelijk om Siri en Google Now te activeren

[/one_half]

[one_half_last] Zet je de speaker recht op een ongelijke ondergrond, dan staat het apparaat niet altijd stabiel.
De speaker heeft geen ingang voor SD-kaarten. Dit betekent dat je de speaker enkel kunt gebruiken door het apparaat met een andere device te verbinden via bluetooth of aux-kabel.[/one_half_last]

Conclusie

De JBL Flip 4 is een kwalitatief hoogwaardige bluetooth speaker die je volledig draadloos kunt gebruiken. Je kunt jouw smartphone of tablet verbinden met Bluetooth, maar ook met een AUX-kabel. De batterij van de speaker gaat maar liefst 12 uur mee, het apparaat is waterbestendig en je kan met de speaker bellen. Met JBL connect maak je er een multiroom systeem van en laat je meerdere JBL speakers synchroon je muziek afspelen.

De JBL Flip 4 is te koop bij:

€189,00
out of stock
Bol.com