JBL Black FridayBen jij ook deze Black Friday weer op zoek naar acties met bluetooth speakers, koptelefoons en oordopjes van JBL? De producten van JBL worden deze Black Friday weer tegen hoge kortingen aangeboden. Wij zochten voor je uit welke webshop de beste aanbieding heeft voor het kopen van een JBL speaker of JBL bluetooth oordopjes. Tijdens Black Friday kunnen de kortingen oplopen tot wel 50 % als het gaat om de bluetooth speakers van JBL. Op deze pagina houden we je het hele Black Friday weekend op de hoogte van de beste acties. Niet tevreden met de prijzen? Kom regelmatig terug, want gedurende de hele dag worden de prijzen geupdate, zodat je geen aanbieding mist dit weekend.

JBL Black Friday aanbiedingen

Wij mogen de aanbiedingen pas bekend maken tijdens Black Friday. Toch zijn er regelmatig webshops die al in de week voor Black Friday met JBL gaan stunten, dus kom regelmatig terug voor de beste aanbiedingen op JBL. 

Gedurende het hele jaar zijn er regelmatig aanbieding met JBL, je vindt deze aanbiedingen op de JBL aanbiedingen pagina

JBL Black Friday aanbiedingen

Hier hebben we alle JBL Black Friday kortingen op een rijtje gezet. Wees er snel bij, want de meeste webshops hanteren een OP=OP beleid!

Ben je op zoek naar een specifieke aanbieding van een bepaalde bluetooth speaker van JBL? Bekijk dan vanaf 12 uur s’nachts de aanbiedingen pagina’s voor de prijs per speaker:

JBL Charge 4

De nieuwste speaker van JBL is de JBL Charge 4. Deze middelgrote bluetooth speaker is een verbeterde versie in de JBL Charge lijn. Omdat de speaker nog nieuw is, is deze nog niet in de aanbieding geweest. Buiten uiteraard de 10 % kortingscode die je kan vinden op JBL aanbiedingen pagina, is de JBL Charge 4 nog nergens in de aanbieding geweest. Het is dan ook de verwachting dat deze speaker tijdens Black Friday voor het eerst met een flinke korting aangeboden zal worden.

JBL Flip 4 & JBL Flip 5

De JBL Flip is de populairste bluetooth speaker van JBL. In september van dit jaar is de nieuwste versie de JBL Flip 5 geïntroduceerd. Het is de verwachting dat zowel het oude model, de JBL Flip 4, als de nieuwe JBL Flip 5 tijdens Black Friday met korting worden verkocht. Voor de JBL Flip 5 zou het de eerste keer zijn dat er een korting geldt.

JBL Xtreme Black Friday

De JBL Xtreme was vorig jaar één van de populairste bluetooth speakers tijdens Black Friday. Ook dit jaar wordt er gestunt met de prijs van de JBL Xtreme. Inmiddels is er ook een opvolger met de JBL Xtreme 2. Het is de verwachting dat ook deze speaker voor het eerst in prijs wordt verlaagd.

JBL Go 2 Black Friday

De JBL Go serie is erg populair als meest compacte speaker. Met de nieuwe JBL Go 2 is ook de geluidskwaliteit flink verbeterd van deze serie. Hoewel de speaker al erg goedkoop is, zal ook deze speaker waarschijnlijk met ca. 20 % korting worden verkocht.

JBL Link

JBL Link is het multiroom systeem van JBL. Het bestaat uit verschillende slimme speakers die je via de JBL app en Google Home app kan aansturen. De JBL Link 10 en JBL Link 20 zijn accu speakers, die je dus ook eenvoudig als bluetooth speaker kan gebruiken. Met de JBL Link 300 en JBL Link 500 haal je twee grotere speakers in huis waarmee je je woonkamer met gemak van muziek voorziet.

Wat is Black Friday?

Black Friday is dit jaar op 29 november 2019. Vanaf deze dag zijn er het hele weekend lang extreem hoge kortingen op allerlei soorten producten. Een paar jaar geleden had niemand in Nederland nog gehoord van Black Friday, het was vooral populair in Amerika, inmiddels is het aanbiedingencircus in Nederland overgenomen en doen alle bekende webshops mee aan dit weekend met aanbiedingen. De acties zijn vaak 24 uur of het hele weekend geldig. Ook zijn er een aantal Black friday acties die volgens het op=op principe worden verkocht, je moet er meestal dus snel bij zijn. Met name JBL aanbiedingen willen nog weleens snel gaan als er een scherpe prijs is. Bepaal daarom vooraf alvast welke speakers van JBL je wilt kopen en kijk op de dag zelf op Draadlozemuzieksystemen.nl voor de beste prijs voor de bluetooth speaker of koptelefoon die je zoekt.

Black Friday & JBL afgelopen jaar

De afgelopen jaren heeft Black Friday aan populariteit gewonnen in Nederland. Vorig jaar waren de speakers van JBL één van de populairste producten om te verkopen tegen lage prijzen tijdens het actie weekend.

Ook in 2019 is de verwachting dat er tijdens BF met JBL flink zal worden gestunt. De tien populairste webshops informeren ons een paar dagen van tevoren welke acties zij dit jaar met JBL gaan houden. Op Black Friday zelf updaten we dit blog de gehele dag met de beste acties die op dat moment nog geldig zijn. Zijn de speakers ergens uitverkocht dan verwijzen we naar de beste deal die daar op volgt, zodat je altijd op de hoogte bent van de laagste prijs van JBL speakers en koptelefoons.

Menu