JBL Black Friday Deals

Ben jij ook deze Black Friday weer op zoek naar acties met bluetooth speakers, koptelefoons en oordopjes van JBL? De producten van JBL worden deze Black Friday weer tegen hoge kortingen aangeboden. Wij zochten voor je uit welke webshop de beste aanbieding heeft voor het kopen van een JBL speaker of JBL bluetooth oordopjes. Tijdens Black Friday kunnen de kortingen oplopen tot wel 50 % als het gaat om de bluetooth speakers van JBL. Op deze pagina houden we je het hele Black Friday weekend op de hoogte van de beste acties. Niet tevreden met de prijzen? Kom regelmatig terug, want gedurende de hele dag worden de prijzen geupdate, zodat je geen aanbieding mist dit weekend.

Beste JBL Black Friday deals

Hier hebben we alle JBL Black Friday kortingen op een rijtje gezet. Wees er snel bij, want de meeste webshops hanteren een OP=OP beleid!

De Black Friday deals met JBL zijn verschenen bij Bol.com & Coolblue

JBL Bluetooth speakers | JBL Homecinema | JBL Partybox | JBL Koptelefoons | JBL Link | JBL Tuner

Eerste scherpe JBL Pre-Black Friday deals

JBL Bluetooth speakers

JBL Tuner

JBL Homecinema Black Friday

JBL Partybox Black Friday deals

JBL Koptelefoons & Oordopjes

Gedurende het hele jaar zijn er regelmatig aanbieding met JBL, je vindt deze aanbiedingen op de JBL aanbiedingen pagina

JBL Charge 5 Black Friday deals

De nieuwste speaker van JBL is de JBL Charge 5. Deze middelgrote bluetooth speaker is een verbeterde versie in de JBL Charge lijn. Vorig jaar was de JBL Charge 5 al één van de best verkochte bluetooth speakers tijdens Black Friday en we verwachten ook dit jaar weer een hoge korting op de JBL Charge 5.

JBL Flip 6 Black Friday aanbiedingen

De JBL Flip is de populairste bluetooth speaker van JBL. In september van dit jaar is de nieuwste versie de JBL Flip 6 geïntroduceerd. Het is de verwachting dat zowel het oude model, de JBL Flip 5, als de nieuwe JBL Flip 6 tijdens Black Friday met korting worden verkocht. Voor de JBL Flip 6 zou het de eerste keer zijn dat er een korting geldt.

JBL Xtreme 3 Black Friday

De JBL Xtreme 3 was vorig jaar één van de populairste bluetooth speakers tijdens Black Friday. Ook dit jaar wordt er gestunt met de prijs van de JBL Xtreme 3. De JBL Xtreme 3 heeft een schitterend geluid dat genoeg is voor een flinke kamer of een feestje in de tuin.

JBL Go 3 Black Friday

De JBL Go serie is erg populair als meest compacte speaker. Met de nieuwe JBL Go 3 is ook de geluidskwaliteit flink verbeterd van deze serie. Hoewel de speaker al erg goedkoop is, zal ook deze speaker waarschijnlijk met ca. 20 % korting worden verkocht. De JBL GO3 heeft een adviesprijs van 39,- euro, maar is regelmatig door het jaar heen met korting te verkrijgen. Dankzij JBL Pro Sound geniet je van een krachtig geluid uit deze kleine speaker en omdat de speaker waterbestendig is, kan je deze prima naast het zwembad of in de badkamer zetten. De accuduur van 5 uur is helaas minder lang dan andere compacte speakers.

JBL Boombox 2

De JBL Boombox 2 is op menig feest en dansschool niet meer weg te denken. Met de Boombox 2 voorzie je met gemak een grote ruimte van muziek. Het is dan ook de grootste JBL Bluetooth speaker, als we de speciale JBL partyspeakers niet meerekenen. De JBL Boombox 2 wordt met een 9,5 beoordeeld door haar gebruikers. We verwachten verschillende JBL Boombox 2 Black Friday deals, maar raden je aan om snel te beslissen, want vorig jaar was deze bluetooth speaker bij verschillende webshops snel uitverkocht.

JBL Tune Black Friday acties

De JBL Tune serie bestaat uit verschillende JBL oordopjes en JBL koptelefoons. De JBL Tune 230NC TWS is JBL’s antwoord op de Earpods van Apple, tegen een veel lagere prijs. De JBL Wave 300TWS zijn earbuds met een goed basgeluid. We verwachten onder meer een mooie korting op de JBL Tune 230NC TWS als de JBL Wave 300TWS tijdens Black Friday.

JBL koptelefoon Black Friday deals

De JBL koptelefoons zijn erg populair. Ze hebben een goede bas en je draagt ze comfortabel. Daarnaast zijn ze tegen zeer goede prijzen te koop. Een aantal JBL koptelefoons zijn voorzien van noise cancelling, waardoor je ze ook goed kan dragen op het werk en in het vliegtuig. Je hebt dan geen last meer van omgevingsgeluid. We verwachten Black Friday deals met de volgende JBL koptelefoons en oordopjes:

 • JBL Tour Pro+ TWS
 • JBL Live PRO+ TWS
 • JBL TUNE220 TWS
 • JBL Tune 510BT
 • JBL Tune 230NC TWS
 • JBL Tune 710BT
 • JBL Live Pro 2 TWS
 • JBL Tune 660NC

JBL Partybox Black Friday sale

Uiteraard heb je voor veel feesten voldoende aan een normale bluetooth speaker, maar wil je je party echt naar een hoger niveau tillen, dan zijn de JBL Party Box speakers de beste oplossing. De JBL Party Box 300 heeft een ingebouwde lichtshow en een accu die maar liefst 18 party uren mee gaat. Wil je meezingen of een gitaar aansluiten? Ook daarvoor heeft de JBL Party Box een ingang. De Party Box is verkrijgbaar in verschillende formaten. Vorig jaar was Black Friday de ideale periode voor het goedkoop aanschaffen van een JBL Party Box

 • JBL Partybox 110
 • JBL Partybox 310
 • JBL Partybox 710
 • JBL Partybox Encore
 • JBL Partybox On The Go

JBL Link Black Friday aanbiedingen

JBL Link is het multiroom systeem van JBL. Het bestaat uit twee verschillende slimme speakers die je via de JBL app en Google Home app kan aansturen. De JBL Link Music is een bedrade speaker en de JBL Link Portable is een speaker met accu. De laatste neem je dus ook eenvoudig mee het park in en koppel je dan via bluetooth i.p.v. wifi.

In korte tijd is de JBL Link één van de populairdere slimme multiroom speakers geworden. Onder meer de combinatie van een bluetooth en wifi speaker met accu is voor veel mensen een groot pluspunt ten opzichte van de gevestigde merken. We verwachten dit jaar voor het eerst een hoge korting op JBL Link Black Friday deals. Onder meer de JBL Link Portable en JBL Link Music zijn tijdens Black Friday in de aanbieding.

Wat is Black Friday?

Black Friday is dit jaar op 24 november 2023. Vanaf deze dag zijn er het hele weekend lang extreem hoge kortingen op allerlei soorten producten. Een paar jaar geleden had niemand in Nederland nog gehoord van Black Friday, het was vooral populair in Amerika, inmiddels is het aanbiedingencircus in Nederland overgenomen en doen alle bekende webshops mee aan dit weekend met aanbiedingen. De acties zijn vaak 24 uur of het hele weekend geldig. Ook zijn er een aantal Black friday acties die volgens het op=op principe worden verkocht, je moet er meestal dus snel bij zijn. Met name JBL aanbiedingen willen nog weleens snel gaan als er een scherpe prijs is. Bepaal daarom vooraf alvast welke speakers van JBL je wilt kopen en kijk op de dag zelf op Draadlozemuzieksystemen.nl voor de beste prijs voor de bluetooth speaker of koptelefoon die je zoekt.

Black Friday & JBL afgelopen jaar

De afgelopen jaren heeft Black Friday aan populariteit gewonnen in Nederland. Vorig jaar waren de speakers van JBL één van de populairste producten om te verkopen tegen lage prijzen tijdens het actie weekend.

Ook in 2023is de verwachting dat er tijdens BF met JBL flink zal worden gestunt. De tien populairste webshops informeren ons een paar dagen van tevoren welke acties zij dit jaar met JBL gaan houden. Op Black Friday zelf updaten we dit blog de gehele dag met de beste acties die op dat moment nog geldig zijn. Zijn de speakers ergens uitverkocht dan verwijzen we naar de beste deal die daar op volgt, zodat je altijd op de hoogte bent van de laagste prijs van JBL speakers en koptelefoons.

Adviesprijs: 149,99 Euro

Adviesprijs: 99,99 euro

Adviesprijs: 49,99 euro

Adviesprijs: 149,99 Euro

Adviesprijs: 99,99 euro

Adviesprijs: 110,- euro

Pre Black Friday prijs: 326,- euro

Pre Black Friday prijs: 749,99 euro

Pre Black Friday prijs: 499,- euro

Adviesprijs: 49,99 euro

Adviesprijs: 179,- euro