Bose SoundTouch 30 aanbieding

Bose SoundTouch 30

Benieuwd naar de beste aanbiedingen van de Bose SoundTouch 30 op dit moment? Op deze pagina vind je de actuele prijzen van de Bose SoundTouch 30 bij alle webshops. De Bose SoundTouch 20 is de grootste speaker van de SoundTouch lijn. Je kan deze speaker gebruiken als uitbreiding voor je huidige SoundTouch speakers, maar ook prima als stand alone speaker in een grote ruimte als de woonkamer. De 30 is op zijn best als stereopaar met een andere SoundTouch 30 III.

De Bose SoundTouch serie is niet meer te koop en inmiddels opgevolgd door de smart speaker Bose Home.

Bundelkorting Bose SoundTouch 30

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Sonos en Heos, zijn de speakers van Bose niet met standaard bundelkorting te koop. Zodra er bij een webshop bundelkortingen zijn dan melden we dat op deze pagina.

Retour aanbiedingen

Webshops krijgen regelmatig producten teruggestuurd. Ze mogen deze producten niet als nieuw verkopen en dus worden deze producten met korting aangeboden. De producten werken volledig en zijn niet beschadigd, tenzij dit wordt gemeld. Ook van de Bose SoundTouch 30 zijn er regelmatig zogenaamde tweedekansjes met hoge korting. De volgende webshops bieden de retour producten aan tegen forse kortingen.

Black Friday

Komt Black Friday er aan? Dan raden we je aan om nog even te wachten met het aanschaffen van je Wifi speakers. Tijdens Black Friday worden traditioneel de prijzen verlaagd van elektronica producten, waaronder de speakers van Bose. Op deze pagina checken we tijdens Black Friday ieder kwartier de prijzen van de Bose Black Friday deals bij de verschillende webshops.