Bose SoundTouch 10 aanbiedingen

Bose SoundTouch 10 aanbieding

Benieuwd naar de beste aanbiedingen van de Bose SoundTouch 10 op dit moment? Op deze pagina vind je de actuele prijzen van de Bose SoundTouch 10 bij alle webshops. De Bose SoundTouch 10 is de kleinste speaker van de SoundTouch lijn. Je kan deze speaker gebruiken als uitbreiding voor je huidige SoundTouch speakers, maar ook prima als stand alone speaker in een iets kleinere ruimte als de slaapkamer, badkamer en kantoor. De 10 is op zijn best als stereopaar met een andere SoundTouch 10.

Bose SoundTouch is niet meer te koop, de opvolgers is Bose Home, een smart speaker serie van het merk Bose.

Actuele aanbiedingen Bose SoundTouch 10

We controleren ieder kwartier de prijzen van de Bose SoundTouch 10 bij de webshops die deze speaker verkopen.

Bundelkorting Bose SoundTouch 10

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Sonos en Heos, zijn de speakers van Bose niet met standaard bundelkorting te koop. Zodra er bij een webshop bundelkortingen zijn dan melden we dat op deze pagina.

Retour aanbiedingen

Webshops krijgen regelmatig producten teruggestuurd. Ze mogen deze producten niet als nieuw verkopen en dus worden deze producten met korting aangeboden. De producten werken volledig en zijn niet beschadigd, tenzij dit wordt gemeld. Ook van de Bose SoundTouch 10 zijn er regelmatig zogenaamde tweedekansjes met hoge korting. De volgende webshops bieden de retour producten aan tegen forse kortingen:

Black Friday

Komt Black Friday er weer aan? Dan raden we je aan om nog even te wachten met het aanschaffen van je Wifi speakers. Tijdens Black Friday worden traditioneel de prijzen verlaagd van elektronica producten, waaronder de speakers van Bose. Op deze pagina checken we tijdens Black Friday Bose Soundtouch aanbiedingen, dit doen we door ieder kwartier de prijzen van de Bose Black Friday Deals bij de verschillende webshops te checken.